Bereken hier de kostprijs

Aan een nieuwe warmtepomp hangt uiteraard een prijskaartje. We helpen je graag kiezen, door je vlot een nauwkeurige prijsindicatie te geven aan de hand van onderstaande prijsconfigurators. Ben je niet zeker welke oplossing het beste bij jou past? Neem dan contact op, we helpen je graag verder!

AIRCO (LUCHT/LUCHT WARMTEPOMP)

Ideaal voor koelen en verwarmen in één of meerdere kamers. Airco’s bestaan er in alle soorten en maten. Wil je het ganse jaar genieten van een constante, aangename temperatuur in elke ruimte? We bieden de perfecte oplossing voor elke situatie.

LUCHT/WATER WARMTEPOMP

Ideaal voor verwarming en sanitair warm water. Warmtepompen halen hun energie uit de buitenlucht, wat een erg energiezuinige manier van verwarmen is. Bovendien kan je deze koppelen aan hernieuwbare energiebronnen zoals zonnepanelen.

WARMTEPOMPBOILER

Een warmtepompboiler is de ideale energiezuinige en duurzame oplossing voor sanitair warm water. De beperkte kap- en breekwerken maken dit toestel heel geschikt voor de vervanging van een oude elektrische boiler.

HYBRIDE WARMTEPOMP

Een hybride warmtepomp werkt intelligent samen met je gascondensatieketel om het maximale rendement te bereiken. Deze oplossing kiest zelf de goedkoopste en meest energiezuinige energie, en werkt bovendien op je bestaande leidingen.