De beste warmtepomp voor jou

Ontdek de energiezuinige oplossing voor verwarming en sanitair warm water. We bieden de perfecte oplossing voor elke situatie, zo kan jij het ganse jaar door genieten, zonder zorgen.

Futureproof

Warmtepompen halen hun energie uit een natuurlijke bron: de omgevingslucht. Op die manier zijn ze onafhankelijk van fossiele brandstoffen zoals aardgas, en dat maakt van een warmtepomp de verwarmingsinstallatie van de toekomst! Er zijn drie types warmtepompen, we adviseren je graag bij je keuze.

Warmtepomp op lage temperatuur

Deze warmtepompen zijn ideaal voor nieuwbouwwoningen, ze worden meestal gecombineerd met vloerverwarming en/of convectoren. Je kan kiezen uit een wandmodel of een vloermodel, al dan niet gecombineerd met een boiler of zonneboiler.

Warmtepomp op hoge temperatuur

Warmtepompen op hoge temperatuur zij ideaal voor renovatieprojecten, ze kunnen namelijk aangesloten worden op (bestaande) radiatoren door de hoge temperatuur van het water. Ook kan je kiezen tussen een wandmodel of een vloermodel, al dan niet gecombineerd met een (zonne)boiler.

Warmtepomp-boiler

Een warmtepompboiler is de ideale energiezuinige en duurzame oplossing voor sanitair warm water. De beperkte kap- en breekwerken maken dit toestel heel geschikt voor de vervanging van een oude elektrische boiler. Er zijn verschillende groottes beschikbaar, waardoor er voor elk gezin een geschikt toestel is.

Benieuwd wat een warmtepomp kost?

Onze online simulator gaat na welk type warmtepomp het beste past bij jouw noden en stelt een aantal opties voor die je klaar en duidelijk met elkaar kan vergelijken.

Al onze toestellen

Warmtepompen zijn er in verschillende soorten en afmetingen. Er is een oplossing voor elke situatie, we maken je graag wegwijs welk toestel best past bij jouw situatie. We werken met dé referentie in de markt: Daikin. Betrouwbaar, energiezuinig, fluisterstil en ingenieus.