Onderhoud en
herstelling

Ook voor het onderhoud of herstellingen van je airco kan je bij ons terecht. Bij de installatie plannen we automatisch het eerstvolgende onderhoud in, zo hoef jij daar niet meer aan te denken en kan je gewoon genieten.

Jaarlijks onderhoud

Je kan bij ons terecht voor het onderhoud van alle merken van airco’s. De beste periode om een onderhoud te laten uitvoeren is tijdens de wintermaanden; zo ben je zeker dat jouw airco-installatie in topconditie is voor de nakende zomer.
Een onderhouden buitenunit van een airco

Wat doen we?

Tijdens een jaarlijks onderhoud pakken we zowel de binnen- als buitenunits grondig aan. We reinigen de luchtfilters en desinfecteren de inwendige koellamellen om schimmelvorming tegen te gaan. Buiten maken we de ventilator volledig vrij van eventuele bladeren en ander vuil, en verwijderen we algen en andere verontreiniging door onder hoge druk de lamellen te kuisen. Indien nodig voeren we ook enkele koeltechnische handelingen uit, zo blijft je toestel altijd in topconditie!

Herstelling

Door in te zetten op regelmatig onderhoud kan je de levensduur van je airco aanzienlijk verlengen, en eventuele herstellingen zo lang mogelijk voorkomen. Wanneer er toch iets zou mislopen staan onze erkende koeltechniekers paraat om je airco zo snel mogelijk te komen repareren.  We voeren herstellingen van residentiële airco’s uit op alle merken.

Drie tips om de levensduur
van je airco te verlengen

Jaarlijks onderhoud

Met een jaarlijks onderhoud beperk je schimmelvorming en voorkom je dat de buitenunit overbelast wordt door vorming van algen en verstopping. 

Regelmatig gebruik

We adviseren je om je airco minstens elke 6 weken even te laten draaien. Ook tijdens de wintermaanden, wanneer je de verwarmingsfunctie kan gebruiken. 

Erkende installateur

Voor de beste service werk je enkel met erkende installateurs. Indien de airco geplaatst wordt door een niet-erkend installateur, vervalt je garantie. 

Plan je onderhoud of herstelling

We nemen snel contact op om een concrete afspraak te maken.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.