De beste airco voor jou

Een hittegolf is tegenwoordig al even typisch Belgisch als een druilerige zomer. Een koele slaapkamer zorgt voor een betere nachtrust, een frisse leefruimte maakt alles een pak aangenamer. Airco als hoofdverwarming ter vervanging van accumulatiekachels? Het kan!

Cool én hot

We maken het je graag verfrissend eenvoudig, van aankoop tot installatie. Met onze airco’s kan je een ruimte koelen, maar ook verwarmen.
Heb je een vraag of is er een probleem? We staan paraat om je met raad en daad bij te staan.

Wandmodellen

Een wandairco werkt zeer snel en doeltreffend, je kan er in een mum van tijd een ruimte mee koelen of verwarmen én die temperatuur eenvoudig behouden. Wandmodellen zijn geschikt voor elke ruimte doordat ze fluisterstil zijn en de luchtstroom ervan perfect geregeld kan worden. We hebben bovendien enkele toestellen die zeker gezien mogen worden.

Vloermodellen

Heb je niet veel plaats, een schuine wand, een zolder onder een zadeldak of wil je de airco in een nis of onder een raam integreren? Dan is een vloermodel de perfecte oplossing voor jou. Geschikt voor kleine en grote ruimtes, en steeds garant voor een perfect binnenklimaat.

Inbouwmodellen

Wil je een minimale impact op het uitzicht van je interieur, dan is een inbouwmodel de perfecte oplossing. Deze unit wordt bijna volledig weggewerkt in het plafond of achter een wand, de luchtstroom wordt uitgeblazen langs een rooster of strakke gleuven.

Benieuwd wat een airco-installatie kost?

Onze online simulator gaat na welk type airco het beste past bij jouw noden en stelt een aantal airco’s voor die je klaar en duidelijk met elkaar kan vergelijken.

Al onze toestellen

Airco’s bestaan er in alle soorten en maten. Wil je het ganse jaar genieten van een constante, aangename temperatuur in elke ruimte? We bieden de perfecte oplossing voor elke situatie en werken daarvoor met dé referentie in de markt: Daikin. Betrouwbaar, energiezuinig, fluisterstil en ingenieus.