Cras – Merelbeke

Koeling

Cras houtshop heeft 17 winkels in België en daarmee één van de grootste houthandels van België. Hun vestiging in Merelbeke diende van actieve koeling te worden voorzien. Zowel de inkom, het kantoorgedeelte, de vergaderzaal als de toonzaal werden onder handen genomen.

De inkom en de vergaderzaal werden met een klassiek wandmodel en plafondcassette uitgerust. Voor het kantoor en de toonzaal gingen we iets verder. De toonzaal was groot en hoog en de klant wilde een minimale impact tijdens de werken en voor onderhoud. Daarom stelden we een oplossing voor met 4 jets. De Daikin inbouwtoestellen werden in een opslagruimte naast de toonzaal opgehangen waardoor er in de winkel niets zichtbaar is.

Het kantoorgedeelte had een heel beperkte plafondhoogte en er waren geen muren om een wandmodel aan te bevestigen. Het comfort van het personeel kwam voorop. Via 2 textielkanalen tussen de bureaus die verbonden werden met een 3de Daikin inbouwtoestel konden we de burelen koelen zonder tocht.

De 5 binnenunits werden aangesloten op een Daikin mini-VRV van 12pk. Tijdens de werken is het bedrijf 100% operationeel kunnen blijven.

Contacteer ons

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.